18.3.10

zoom

“Jadilah manusia sejati, jangan biarkan orang lain merosakkan kita.” “Allah sentiasa melihat pergerakan kita” (alfirdaus,2010).

betul-betul buat aku terfikir.

5 comments:

Nini teDDylicious said...

tp, bl sesaat terleka, org lain senang2 je rosakkan kita.

Allah is the best guidance..

tHe anIMateD bIJaN said...

jadi betul lah teori pedulikan orang tu. dgr, proses, pilih, laksana. kan =)

Cik hitam said...

nini: mungkin perlu lebih kuat. supaya sesaat tak jadi seminit. ;)

enbijan: dengar, proses,pilih dan laksana..
hee.. macam procedure kat lab la enbijan.
saya patut cuba ni.tq :)

tHe anIMateD bIJaN said...

haha~ lain lah dr lab.

oh. u know, cara ni watkan kita as good thinker n tak misjudge =)

Cik hitam said...

kena practice juga tu. sebab pengalaman pun boleh menyebabkan kita (baca: saya) misjudge orang. :P