28.10.10

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly



contest ini dianjurkan oleh.. edy




terima kasih kepada geeeeee.. hehe.. saja gedik nak join contest ni.. :) ini yang pertama dan aku macam x reti nak upload gambar dan nak tag orang..ahahaha..harap2 ni menjadi..heee

ni kawan-kawan aku yang dah konvo! korang! jom join!!!

huda housmate
fadh
zu!
ruby
set!

8 comments:

E.d.Y said...

thanks sudi join...tp syarat xcomplete...sila buat link direct ke entry contest k....kalau boleh linkkan banner contest tu k...

Cik Faz said...

oke edy, saya try buat balik..

sea_lavender said...

wah3x~
competition pe ni~~
nk join la cik faz blh kew?

Cik Faz said...

join je.. tau x camne nak buat bg dia link kat banner tuh? ohhho.. x tahu..

E.d.Y said...

ok..dah nampak link kat situ...x linkan banner pun xpe, asal ada link direct ke entry contest, biar senang org yg kene tag nak masuk...:)

Cik Faz said...

oho.. hehehe.. thanks edy :)

Azwandy Bin Muhamad said...

Gudluck k..Hehe...

Cik Faz said...

heeee.. thanks azwandy :)