1.1.12

dua ribu dua belas?

tak rasa pape perbezaan pun!

kan best kalau setiap kali bertukar tahun, kita akan rasa perubahan. perubahan err macam salin kulit ke, macam kena karen ke, macam ada semangat masuk dalam badan ke, macam apa apalah yang boleh rasa. yang buat kita  rasa segar. yang boleh buat kita rasa macam tahun baru.


merepek kau faz.

selamat tahun baru buat semua rakyat jelata.
gua,sesungguhnya,tak rasa apa apa.
psst, 
itu maknanya kau kena buat
 perubahan sendiri untuk rasa
 segar.

psst psst, 
kau memang suka tanya jawab sendiri.
forever alone.hahahah

sudah sudahlah merepek faz. 
bai.

2 comments:

Nurarnida Sabrina said...

aku tak rasa apa jugak. Rasa biasa dan even mcm gloomy gila new year nih

Mai said...

psstt psssttt psssttttt

hahaha. tahun ni perlu cari pasangan ideal supaya impian mahu kawen pd usia 26 tercapai.

:p